Научете10 Алтернативни Начини за Използване на Coca-Cola, Много от Които Вие,Например, Чумате за Първи Път.


Естествени Къдрици


Ортофосфорна Киселина Включена в Състава на Напитката, Прави косата на Кичури, при Което Къдриците Изглеждат с По-лъскава Ефект и Стоят По-красиво. Също така, ниската рН напитка Нормализира Алкално-киселинното Равновесие, което е важно при суха и чуплива коса. Щедро овлажнява косата сода и след 5-10 минути, измийте косата с шампоан редовно. Между другото, така че понякога го прави добре познатия модел и актриса Syuki Uoterhaus (Суки Waterhouse).


Премахване на Дъвки


Не изпадайте в паника, ако изведнъж дъвка ще се придържаме към косата си. Налейте малко поп в мястото, където остана венеца, и се оставя за няколко минути. След това бавно и внимателно започне премахването на венците. Не е бърз процес, но тя все още е по-добре, отколкото да си отреже косата.


Изрусяване на КосатаАко след боядисване цвета на косата е станала твърде тъмна или светла, можете да ги облекчи малко, измиване косата си и кокс. Такова действие напитка, вероятно се дължи на присъствието в състава на лимонена киселина и основни цитрусови масла.


Индийски фермери пръскат кокаиновата си кола култури за защита от насекоми. Това не е в някакъв вид химикали и захарен сироп, който привлича червени мравки - врагове на вредителите. И ако вашият вила отглеждат охлюви, те също могат да се показват с използване на кокаиновата си кола. Изсипете напитката в чинийката и да осигури на различни места.


Намаляване на Болката


Ако има следи от кожа от ухапвания от насекоми, които причиняват дискомфорт, се прилага върху засегнатата област памучен тампон, напоен с тази напитка. Сърбеж и парене е значително намален, което може да се дължи на кофеина, което има ефекта на упойка. Със същата кока-кола може да се използва за целите на медуза изгаряния.


Почистване на Водопровод


Благодарение на всички същия кока-кола фосфорна киселина лесно се разтваря котлен камък и други примеси. Спрей течността от спрей или прилага с гъба, оставя за няколко часа, за предпочитане за една нощ, след това се измива с вода. Между другото, това се отнася за добавки, кисели храни е позволено и не причинява вреда, ако го ядете в разумни количества